Als ondernemer sta je altijd ‘aan’. Dat ervaar ik niet alleen nu als zelfstandig ondernemer. Nee, ik kreeg het met de paplepel ingegeven. Ondernemen zit al generaties in onze families.

Ruim twintig jaar werkte ik als allrounder en spil in verschillende organisaties. Van financiële administratie tot het organiseren van evenementen, van HR tot directieondersteuning.

Met Bureau Sauvageot Ondernemerssupport doe ik niet anders. Het enige verschil is dat ik nu niet voor één bedrijf werk, maar voor meerdere. Die flexibiliteit geeft mij energie.

Mijn support stopt niet bij het uitvoeren van mijn taken. Ik ben een meedenker, organisator en multi-tasker met ondernemersmentaliteit. Daar waar ik van huis uit een bijzondere band heb met de agrarische sector, wordt mijn gezonde nieuwsgierigheid en interesse geprikkeld bij andere branches.

Werken in diverse branches, die combinatie is een meerwaarde. Door actief te zijn in verschillende ‘keukens’, is mijn horizon breed en die kennis zet ik graag in voor al mijn klanten.

Bureau Sauvageot ontzorgt op maat.

Katja